Skrivers De Luna

Lidt om Luna og hvalpene

Skrivers De Luna er efter Sally som er Jordkildehus afkom, og Mc Mell´s Ultimo´s Unique (Nicki). Luna er avskåret i Dansk kennelklub og er en super glad og dejlig familiehund. Hun elsker selskab og er imødekommende overfor  både børn og voksne. 

Luna har hvalpe for anden gang lige nu i marts måned og hun viser sig som en god mor med overskud og de små stortrives. Hvalpene er efter Floyd Du Castel De La Rouche Aus Fees. Der er i kuldet 2 hanhunde og 1 tæve. Hvalpene ligger hos Lone Skriver Premate i Saksild, syd for Århus. 

For os er det vigtigt at hvalpene er efter hunde med godt sind og efter de anbefalinger der er fra Dansk kennel klub. Dette for, så vidt muligt, at sikre en sund hund med de racekarakteristika som gør at den er så elsket og populær. 

Det er vigtig for os at hvalpene får det godt i deres nye hjem og vi vejleder derfor gerne ud fra egne erfaringer og viden i øvrigt. At holde pelsen er en del af det at have en Coton De Tulear, og vi sørger derfor attid for at vise og fortælle hvordan man kan pleje denne på en måde så hunden trives.

Når man køber hvalp hos os, får du en hvalp som er vokset op i en familie med støvsugelyde og masser af kærlighed. De får ormekur 2 gange, bliver vaccineret og sundhedsundersøgt af en dyrlæge. Hvalpene er chipmærket og starmbogsførte i Dansk Kennelklub, ligesom vi anvender DKK´s købskontrakt. Med sig til deres nye hjem får de et lille tæppe som dufter af mor og søskende, ligesom de får, kam, legetøj og mad med til den første tid.

Skulle du/I være interesseret i at udvide jeres familie, er I velkommen til at ringe og høre mere på enten tlf. 21 16 62 68 (Lone) eller på 29 40 11 83 (Lilly). 

 

Luie ca 4 uger gammel
Lara Mynthe ca 4 uger gammel
Sød og 4 uger gammel

Der er ikke indlagt nogen video

Der er ikke indlagt nogen video

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.08 | 20:52

Hej

Mon I planlægger hvalpe i år?
mvh Gitte

...
08.10 | 16:51

Tævehvalpen i kuldet er reserveret. Skriv gerne en besked på tlf 29401183, så kan jeg måske hjælpe.

...
08.10 | 16:10

Hej.
Vi er interesserede i en tæve hvalp, hvis i stadig har en så ring endeligt til Birgit F. Bay

...
11.01 | 00:17

Hej har I flere hvalpe så er vi meget interesseret ?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE